sunnuntai 21. helmikuuta 2010

31 viikkoa täynnä

Tänään on laskettuun aikaan enää 9 viikkoa. Huisia, kuinka nopeasti aika menee! Olemme molemmat täpinöissämme ja odotamme tulokasta kovasti. Melkein kaikki on jo valmiina, mitä nyt pitää pestä kaikki vaatteet, ostaa hoitovälineitä ja järjestellä tavarat lopullisille paikoilleen. Niin ja yhdistettyyn Okon- ja työhuoneeseen pitää tehdä hieman muutoksia, mutta koska Okko tulee ensin meidän makkariin, ei olisi niin vaarallista, vaikka huoneen tekeminen jäisi siihen kun pikkuinen on jo maailmassa.

Olen tässä pikkuhiljaa miettinyt, mitä Okon huoneeseen laittaisi. Huone on itsessään tosi pieni ja vähän hankalan mallinen ja kun Okon sänky muuttaa huoneeseen, täytyy kirjahylly siirtää pois. Meillä on tällä hetkellä kirjahyllynä Ikean Expedit vaakatasossa pyörillä ja se toimii samalla laskutasona. Kun joudumme siirtämään kirjat makkariin, haluan ehdottomasti saada kirjat umpinaiseen hyllyyn, sillä avohylly on levottoman näköinen ja kerää pölyä. Kaveri oli tilannut helsinkiläiseltä Mooblelta mittatilauskirjahyllyn, joka miellytti silmää kovasti ja jonka mittoja pystyy säätämään sentin välein! Tuossa Ikean hyllyssähän on sekin hassu puoli, että se on tarpeettoman syvä ja laskujen mukaan meille riittäisi vain 34 cm syvä hylly. Muutama taide- ja keittokirjoista ylittää tuon, mutta kun suurin osa on reilusti alle, olisi tuo koko aika optimaalinen. Tuosta Mooblen hyllystä ottaisimme kolmiovisen mallin kokonaan valkoisena. Nyt täytyy vain miettiä, missä vaiheessa raaskii investoida. Sivulla on myös tarjouslaskin ja sen mukaan kaapin hinnaksi tulisi noin 700 €, mikä ei kyllä käsityönä tehdystä mittatilauskalusteesta ole paha, mutta tokihan tuollainen summa aina kirpaisee maksaessa, oli kohde mikä tahansa.

Okolle muuten löytyy jo joitakin pienempiä yksityiskohtia huoneeseen. Tämä auto hankittiin häämatkalta Sisiliasta elokuussa. Silloin emme vielä tienneet, että pikkuinen on jo matkassa mukana, mutta kieltämättä merkit olivat jo ilmassa - nuori rouva kun mieluili häämatkallaan hotellille nukkumaan joka ilta jo heti illallisen jälkeen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olemme iloisia kommentistasi!