sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Hankintoja, osa II

Hankintoja tulokasta ajatellen on tehty pitkin matkaa, kuten tuolla aiemmin jo mainitsinkin. Varsinkin näitä pieniä hankintoja on tullut tehtyä jo syksyllä kun masu ei ollut vielä edes kunnolla pyöristynyt.

Okko sai Habitaresta tossut, jotka itse asiassa ovat jo hieman isommalle lapselle, ei vauvalle. Design Forumin joulumyyjäisistä taasen mukaan lähtivät nämä huisin hienot lapaset. Myyrä-kirjat ovat kirjamessuilta ja tuo sorminukke on itse asiassa äidin valmistujaislahja muutaman vuoden takaa. Vauva-lehdessä oli muuten arvostelu tuosta Myyrän kevätleikit -kirjasta ja siinä sanottiin, että sen kuvitus saattaa olla hieman pelottava ihan pienimmille johtuen terävähampaisesta ketusta. Hui, pitää heti alkaa miettimään kirjasensuuria pikkuisen kohdalla. Hih.

 


3 kommenttia:

 1. Hei! Mukava blogi sinulla. Löysin jokin aika sitten tämän. Itse olen pian 7kk:n ikäisen pojan äiti, mutta siltikin kiinnostaa nämä odottelu- yms. jutut. Vielä on aika tuoreessa muistissa kaikki :)

  Mukavaa loppuraskautta, koita nauttia! :) Sekin on niin ainutlaatuista, tuntea kun mahassa kasvaa ja liikkuu pieni lapsi <3

  Kaikkea hyvää! Jatkan edelleen seuraamista :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos kovasti:) Tämä blogin pitohan on hauskaa, nyt kun vihdoin sitä aloin kokeilemaan ja täytyykin päivittää säännöllisesti, jotta mahdolliset lukijat pysyvät mukana.

  On tämä raskaanaoleminen kyllä melkoisen jännää aikaa ja raskaus etenee vinhaa vauhtia kun enää on tuo 9 viikkoa laskettuun aikaan! Ja on se kyllä tosiaan upea tunne kun pikkuinen liikkuu masussa ja jopa kommunikoi vanhempiensa kanssa:)

  VastaaPoista
 3. Kui Designin tossut ovat todella söpöt.

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!