keskiviikko 3. helmikuuta 2010

Hankintoja

Olemme pikkuhiljaa tehneet suurimpia hankintoja vauvaa varten. Ensimmäinen hankintamme oli syöttötuoli, vaikka sitä ei tulla tarvitsemaan vielä aikoihin. Suurin yksittäinen hankinta olivat vaunut, joihin halusimme panostaa ja lisäksi täytyi tietysti hankkia turvakaukalo autoa varten, jossa oli tärkeintä panostaa turvallisuuteen, mutta tietysti ulkonäkökin haluttiin ottaa huomioon edes värin valinnassa.

6 kommenttia:

 1. Löysin juuri blogisi ja huomasin sattumalta, että aika samoilla raskausviikoilla mennään :) Olemme juuri hankkimassa vaunuja, ja vaunukaupassa meni vähän sormi suuhun, kun vaihtoehtoja oli niin mieletön määrä. Teidän vaunut näyttää aika kompaktilta pakkaukselta, onko minkä merkkiset? Tuo musta Tripp trapp on meidänkin ostoslistalla :)

  VastaaPoista
 2. Hei hauskaa, ensimmäinen kommentoija! Nuo vaunut ovat Teutonian Mistral S -malliset ja itse asiassa ne ovat melko suuret - kuvakulma vaan lyhentää niitä. Kampesimme niitä automme peräkonttiin kaupasta lähtiessä ja meidän piti irroittaa niistä takarenkaat, jotta ne mahtuivat sisään. Uusi auto tosin menikin jo tilaukseen ja tuolla pienellä autolla ei varmaan niitä vaunuja tarvitse kovin kauaa ajeluttaa - ihan hyvä, sillä hankaluuksia tulisikin.

  VastaaPoista
 3. Wau, sain siis kunnian olla eka kommentoija :) Onnea muuten vaan uudelle blogille! Juurikin noita vaunuja olemme mekin harkinneet, myös se kolmipyöräinen malli Teutonialta on harkinnassa. Jos vaikka nyt vähän viisastuneina uskaltaisimme vaunukauppaan ;)

  VastaaPoista
 4. Kiitos:) Minun pitää nyt keksiä jotain fiksua sanottavaa täällä blogissa ja tätä täytyy alkaa päivittämään säännöllisesti. Ainakin viimeistään sitten kun olen äitiyslomalla, vaikka onpa tuota aikaa iltaisin jo ennen sitäkin. Lisäksi työn alla on syvällisempi valokuvaukseen perehtyminen, joten voin sitten niitä räpellyksiäni laittaa tänne esille - kyllä blogissa pitää olla kuvia.

  Emme ole koeajaneet noita vielä pihalla kun täällä on lunta niin paljon, mutta noista saa ainakin pyörät lukittua ja sen pitäisi auttaa lumessa kulkemisessa. Lisäksi noissa on se heittoaisa, mitä ei kai yleensä kovin näe kääntyväpyöräisissä malleissa.

  VastaaPoista
 5. Kiva, taas löytyi uusi blogi.

  Onnea odotukseen! Mä meen pikkusen pidemmällä, La maaliskuun loppupuolella, eli aivan pian.

  Musta syöttis mahtis, meille tulossa musta pinnasänky. Siitä ja muutenkin vauvannurkkauksesta tulee postausta omaan sekä Minityylin blogiin ihan lähiviikkoina.

  VastaaPoista
 6. Hauskaa, pitääpäs käydä kurkkaamassa! Ja kiitos! Vielä 19 työpäivää jäljellä ja sitten aloitan talviloman, josta siirryn sulavasti äitiyslomalle. Sitten aktivoidun tämän blogin kanssa oikein kunnolla. Ja se kuvausprojekti alkanee samalla etenemään. Minulla on siis työn alla järkkärin käytön syvällisempi opettelu ja omaa vauvaahan sitä sitten pitää kuvata ja sitä ennen voisi yrittää tuottaa muuta kuvamateriaalia blogiin.

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!