lauantai 6. helmikuuta 2010

Lauantaita

Viikonloput on nykyisin pyhitetty ihan vain levolle ja kaikelle rauhalliselle puuhastelulle; mitään erityistä toimintaa ei kaipaa näin raskaana ollessa. Tänään kävimme katsomassa vielä yhtä suurta investointia, jota pikkuisen tuleminen on vauhdittanut: autoa. Pahasti näyttää siltä, että jo ensi viikolla laitamme sen tilaukseen ja parempi laittaakin, sillä niissä on monen kuukauden toimitusajat. Olen sanonut koko ajan, että pikkuinen ei kaipaa kuin hellää huolenpitoa ja rakkautta, mutta käytännössä on tietysti myös hyvä, että välineistö on kunnossa ja kun tuo meidän nykyinen automme alkaa olla jo aika vanha, eikä siinä ole takaoviakaan, olisi nyt hyvä aika päivittää.

Autokauppareissulla halusin myös poiketa Bauhausissa katsomassa vedinvalikoimaa, sillä haluaisin vaihtaa kaappien vetimet hieman kulmikkaammiksi. Tällä hetkellä meillä on hyvin perusmalliset vetimet, joissa ei sinänsä ole mitään vikaa - onhan kotimmekin vasta kolme vuotta vanha, mutta ne ovat tylsät. Ikeallahan olisi ollut juuri sopivat vetimet, mutta niiden koko poikkesi standardista (!) ja tuolla Bauhausissa hinta oli jo niin suolainen, että en raaskinut alkaa investoimaan. Ikealla se hitusen liian pieni koko oli vain vajaat 4€/2 kpl, mutta Bauhausissa juuri sopiva koko maksoi reilut 9€/kpl. Pitikin sattua.

Edit: Olen nyt tutkinut vedinvalikoimaa hieman lisää ja ei se Ikean malli tainnut kuitenkaan olla mikään epästandardi - siihen ei vaan ole tehty sitä meillä olevaa suurempaa kokoa. Sopivankokoisten -ja hintaisten vetimien metsästys jatkuu.

4 kommenttia:

 1. Pakko kommentoida tuota yläpalkin kuvaa :) Meiltä löytyy sekä oikean että vasemman reunan vaatteet pojan vaatekaapista, sekä se toinen versio (kuva rinnassa) tuosta vihreästä bodystä :)

  VastaaPoista
 2. Mahtavaa, toinenkin kommentoija:) Lastenvaattet ovat kyllä ihania ja niitä tulee hypisteltyä joka kerta kun niitä sattuu kohdalle. Olen hillinnyt tuota ostelua vielä hetken kun saamme pian sukulaisilta vähänkäytettyjä vaatteita ja sitten voi jo käydä niin, että tiettyjä kokoja ei tarvitakaan enempää. Tosin minulle on vielä epäselvää, kuinka monta kappaletta yhtä vaatetta tarvitaan. Mikähän olisi sellainen näppituntuma asiaan?

  VastaaPoista
 3. Samaa minäkin pohdiskelen noiden vaatemäärien suhteen... Ihan pienimmät koot jäävät varmasti aika pian pieniksi, joten niitä en ole kovinkaan montaa hankkinut. Meiltä löytyy muuten taas tuo pyykkinarun vihreä body :)

  VastaaPoista
 4. Meille on tulossa ensi viikolla vaatelähetys sukulaisilta - sain tänään kuvaviestin, jossa vauvanvaatteita roikkui ihan oikealla pyykkinarulla:D

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!