lauantai 15. syyskuuta 2012

ihana PisamaKävin Habitaressa rupattelemassa useammallakin kojulla ja ihastuin varsinkin Pisama Designin tuotteisiin ja siskoksiin merkin takana. Hankin Okolle raitiovaunutyynyn Pisamalta, Okko kun osaa arvostaa kaikkea raiteilla kulkevaa. Vaunut on painettu teollisuuden ylijäämäfarkkukankaalle.

Pienet kotimaiset muotoiluyrittäjät ovat kyllä idoleitani - sellainen viehätti jo opiskeluaikana ja on alkanut viehättää yhä enemmän, kun on itse touhunnut tuolla jättiyrityksen yhtenä osasena. Inspiroivaa, sanon ma.

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Se on kyllä hieno! Okkokin on ihastunut!

   Poista
 2. Mä katselin heti, että nyt on Okolle löytynyt osuva tyyny. :) Aika ihana. Mä olen kans ihastellut tän hetkista pienyrittäjien tulvaa muotoilumaailmassa. Ihana huomata, että nykyään moisilla töillä taitaa jopa saada voita leivän päälle. Nimimerkillä juuri nykyisen pajakulttuurin kynnyksellä koulusta ulos päässyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo! Okolla on kirja Helsingin raitiovaunuista ja kun kaikki junat ovat muutenkin niin ihania, on tuo kyllä passeli!

   Ja tosiaan, nyt on viime vuosien aikana tullut hieno määrä uusia muotoiluyrittäjiä. Jos sitä itsekin vaikka?! :D

   Poista
 3. Hei, mukavaa kun vierailit meillä Pisaman osastolla Habitaressa. Huikeaa, että teille löytyi sopiva tyyny ilahduttamaan arkea. Oli upeaa löytää nämä kuvat ja nähdä tyyny uudessa kodissa. Veikeitä ratikkatunnelmaisia hetkiä! Terkuin, Suvi // Pisama Design

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa, kun löysit tänne! Ja terveisiä Okolta, tyyny on ihana! Kuten oli muutkin teidän tuotteet! Pitääkin katsoa tuotteita uudelleen, kun eihän se joulukaan ole kaukana :)

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!