sunnuntai 28. joulukuuta 2014

kärrynen


Joulu oli ihana ja vähän ennen aattoa tullut valkeus kruunasi juhlan. Eilen lähdettiin jo vähän liikkeellekin, monen päivän kotoilun jälkeen ja ostin itselleni myöhäisen joululahjan, jo parisen kuukautta mielessä pyörineen kärryn. Se on metallinen, se on ihana, se on työkalukaupasta. Ostin sen työhuoneeseen, ihan omille tavaroilleni (vaikkakin Okko protestoi kovasti tätä äidin itsekästä päätöstä vastaan), mutta en malttanut olla kokeilematta sitä myös muualle. Pyörien ansiosta sitä onkin helppo siirtää, kun työhuonetta tarvitaan yövieraita varten. Kärryssä on osa askartelutarvikkeista, sekä säilytettävät lehdet ja mietin, josko tuon ylimmän laatikon päälle laittaisi kannen, niin se toimisi pöytänäkin. Muuten, sen kylkeä rumentaneen, työkaluihin viittaavan lätkän sain irrotettua helposti lämmittämällä lätkää hiustenkuivaajalla. Heikko liima oli minun onneni.

We had a lovely Christmas at home. Yesterday we decided to go for a ride and visit a couple of shops in Espoo. I bought this lovely trolley that I had been thinking of for a couple of months or so. It's from a hardware store and I just love it. It holds some of my DIY equipment and my magazines.

6 kommenttia:

 1. Se on kaunis! Sulla on taito kyllä löytää kaikkea ihanaa kotiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Janica! :) Tämä on kyllä sellainen ostos, jossa kauneus on katsojan silmissä. :D Mutta itse olen siitä hyvin viehättynyt ja hyvin se mielestäni istuu tänne, vaikkei missään autotallissa asutakaan. :D

   Poista
 2. Hi,
  thank you for the lovely card and a happy new year to you all! We are having a cold Silvester night finally and some snow, so it's winter wonderland at last.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. And Happy new year to you! It's been wintery in here as well, but the snow started to melt a bit a week ago and we haven't had any new, even though the weather is cold again.

   Poista
 3. Taas yksi loistava idea. Mä aina ihailen tämän kaltaisia juttuja muiden blogeissa, mutta jotenkin en itse ole tähän mennessä oikein onnistunut vastaavassa. Hyvä vinkki myös toi lätkän irroittaminen, pidänpä mielessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, no mulla on ollut kautta aikain jokin himo rautakaupan tuotteisiin. ;D Toki kauniita design-versioitakin olisi ollut tarjolla. :)

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!