keskiviikko 7. joulukuuta 2016

seinäntäytettä


Jotkin projektit ovat sellaisia, että niitä miettii pitkään, ennen kuin ne saa toteutettua ihan valmiiksi. Kuten tuo sukutaulujen kollaasi. Ajattelin ensin tehdä 40:n canvaksen kokoelman, mutta se osoittautui koekäytössä liian raskaaksi kokonaisuudeksi ja lopulta seinälle pääsi 21 valikoitua kuvaa. Aika hauska kokoelma se onkin - en vain viitsi laittaa lähikuvaa, kun kuvissa tosiaan on lähisukulaisia.

Toinen ikuisuusprojekti ovat olleet nuo jättikynät, joita on tällä hetkellä valmiina kolme kappaletta. Appi toteutti pari ohjeiden mukaan ja yhden tein itse. Ne vaan ovat herättäneet hieman liikaakin huomiota pienissä vieraissa, eikä yhdessäkään ole tällä hetkellä kärki ihan kunnossa. Kokeilin yhtä kynää tuohon seinälle ja siihen se jäi toistaiseksi. Kuvassa mukana myös tuollaiset tårta på tårta -jouluvalot.

2 kommenttia:

 1. Täällä odotellaan inspiraatiota, että sais kuvat seinälle. Ovatko valokuvat siis cancastauluja? Millä kiinnitit? Mies vähän hannailee sen kiinnityksen kanssa, kun tulee jälkiä :D

  Ihanat nuo kynät! Mukavaa joulunaikaa!!

  Jenny

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei, unohdinkin mainita, että nämä canvastaulut (jotka tein siis), eivät jätä seinään jälkiä. Kiinnitin ne nimittäin command-tarroilla (ei mainos, ostin ne itse :D) Kannattaa kokeilla. Kynäkin on sellaisilla kiinni, mutta vaan järeämmillä.

   Mukavaa joulunodotusta sinullekin, Jenny!

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!